Vi har et fag til alle

Profilfag

Lav noget du elsker – og find det, du er god til

Design

Idræt

Outdoor

Stil på dit liv

Robot-teknologi

 

Lystruphave Efterskole – Find din passion

Et profilfag for alle

Livet på Lystruphave Efterskole handler om mere end boglig undervisning. Her kan du prøve en masse forskellige ting, lige fra kreative projekter til vilde udendørs eventyr.

Vores profilfag er der, hvor du kan finde ud af, hvad du er god til og samtidig lave noget, du interesserer dig for. Her er noget for alle uanset om du mest til indendørs eller udendørs – eller om du vil arbejde med krop, hænder eller hoved.

Vores lærere er vildt passionerede for deres profilfag. Deres begejstring vil smitte af på dig som elev, så du bliver også oplever den kærlighed og engagement, de har for deres profilfag.

idræt sport efterskole
Lystruphave Efterskole

Få et unikt efterskoleår med vores profilfag

Outdoor efterskole jylland klatring

Outdoor

I Outdoor udforsker vi alt fra klatring til bålmad og søsport. Her kan du udfordre dig selv i naturen og samtidig være en del af et hyggeligt og positivt fællesskab.

Læs mere her

design profilfag lystruphave efterskole

Design

I Design bliver du introduceret til en bred vifte af materialer og teknikker indenfor design, håndværk og håndarbejde. Her fører dine designprocesser til unikke kunstværker – som du skaber alene eller sammen med andre!

Læs mere her

lego robot robotteknologi efterskole

Robotteknologi

I Robotteknologi går vi legende til faget, hvor vi bygger robotter i LEGO og programmerer dem i blokkodning. Se hvordan din idéer bliver levende for øjne af dig.

Læs mere her

Stil på dit liv

Stil på dit liv er et fag for piger, hvor vi arbejder med velvære og sundhed som overskrift for alt, hvad vi gør. Du bliver både klogere på dig selv og får bedre kontakt til dig selv og til andre.

Læs mere her

idræt sport efterskole jylland

Idræt

Giv den gas i profilfaget idræt, hvor du kan udfordre dig selv med nye sportsgrene og idrætsaktiviteter. Vi lover sjove udfordringer både indendørs og udendørs, hvor du kan finpudse din teknik og lære om taktik.

Læs mere her

Skriv til os

75 75 63 00

Bliv elev på LE