Ind i den kreative proces

Design

Skab og design dine egne kunstværker

 

Lystruphave Efterskole – Din design efterskole i Jylland

Kreativ udfoldelse gennem materialer og temaer

Velkommen til profilfaget Design hvor du bliver introduceret til en bred vifte af materialer og teknikker indenfor design, håndværk og håndarbejde.

Fra start til slut er det din kreative rejse: Lær, design, skab og vis din kreative side. Du bliver en del af et kreativt fællesskab, hvor designprocesser fører til unikke kunstværker – som du har skabt alene og sammen med andre!

Design – Fra idé til produkt med din kreativitet i centrum

I profilfaget design tager vi udgangspunkt i forskellige overordnede temaer, såsom trykteknikker, redesign, betonstøbning eller filtning. Forløbet præsenteres ved fagets start, og der vil også være mulighed for at eleverne selv kan være med til at præge deres undervisning og designprocesser.

Vi begynder hvert ny tema med, at læreren introducerer eleverne til det nye tema. Her fortælles der om baggrundsviden, materialekendskab, værktøj og arbejdsgange, så eleverne føler sig parate til det kommende projekt.

Derefter uddybes og afprøves temaets værktøj og teknikker. Så kommer vi til selve designprocessen, hvor eleverne bruger tiden på at omforme den ny viden og de nye teknikker til et færdigt produkt.

Temaet afsluttes med en fælles udstilling hvor slutresultatet fremvises.

I profilfaget design kommer du igennem en lang række kreative processer. Målet for faget er, at eleverne oplever, hvordan kreativiteten gror og vokser gennem de forskellige processer, som de kommer igennem. De vil opnå nye færdigheder, som de ikke vidste, de havde da faget startede.

Lystruphave Efterskole

Her kan du se vores andre spændende profilfag

idræt sport efterskole jylland

Idræt

Giv den gas i profilfaget idræt, hvor du kan udfordre dig selv med nye sportsgrene og idrætsaktiviteter. Vi lover sjove udfordringer både indendørs og udendørs, hvor du kan finpudse din teknik og lære om taktik.

Læs mere her

Outdoor efterskole jylland klatring

Outdoor

I Outdoor udforsker vi alt fra klatring til bålmad og søsport. Her kan du udfordre dig selv i naturen og samtidig være en del af et hyggeligt og positivt fællesskab.

Læs mere her

lego robot robotteknologi efterskole

Robotteknologi

I Robotteknologi går vi legende til faget, hvor vi bygger robotter i LEGO og programmerer dem i blokkodning. Se hvordan din idéer bliver levende for øjne af dig.

Læs mere her

Stil på dit liv

Stil på dit liv er et fag for piger, hvor vi arbejder med velvære og sundhed som overskrift for alt, hvad vi gør. Du bliver både klogere på dig selv og får bedre kontakt til dig selv og til andre.

Læs mere her

Skriv til os

75 75 63 00

Bliv elev på LE