Giv den gas

Idræt

Udfordr dig selv med nye sportsgrene

Lystruphave Efterskole – Sportsefterskole for ordblinde

Bevægelse og fællesskab

Giv den gas i profilfaget idræt, hvor vi udfordrer os selv med alle mulige sportsgrene!

Vi kaster os ud i sjove idrætsaktiviteter både ude i naturen og i skolens hal. Brænder du for idræt og bevægelse og ønsker du at finpudse teknik og lære om taktik, så kunne idrætslinje være noget for dig. For os handler idræt ikke blot om at bevæge sin krop, men også om sund konkurrence samt mental aktivitet.

Vi lover sjove udfordringer både indendørs og udendørs.

idræt sport efterskole

Elsker du fodbold, eller vil du lave din helt egen sport?

For os handler idræt ikke blot om at bevæge sin krop men også om sund konkurrence og godt fællesskab. Vi har et klart fokus på nye sportsgrene. Der er både plads til at spille fodbold samt at lave sine helt egne sportsgrene og idrætsaktiviteter med regelsæt dertil.

Herudover vil vi også gennemføre adventure race, hvor der kombineres flere udholdenhedsdiscipliner med orienteringsløb, hvor holdene kan have sund konkurrence med hinanden i vores dejlige omgivelser i midten af Jylland.

Gennem undervisningen og vores mange konkurrencer og aktiviteter vil du komme i bedre form og forbedre din kropslige motorik. Du vil få en bedre forståelse af idræt som begreb og med udvikling af egne sportsgrene og regelsæt.

Bliv en del af vores energifyldte fællesskab, hvor der plads til både samarbejde og sund konkurrence.

Lystruphave Efterskole

Her kan du se vores andre spændende profilfag

design profilfag lystruphave efterskole

Design

I Design bliver du introduceret til en bred vifte af materialer og teknikker indenfor design, håndværk og håndarbejde. Her fører dine designprocesser til unikke kunstværker – som du skaber alene eller sammen med andre!

Læs mere her

Outdoor efterskole jylland klatring

Outdoor

I Outdoor udforsker vi alt fra klatring til bålmad og søsport. Her kan du udfordre dig selv i naturen og samtidig være en del af et hyggeligt og positivt fællesskab.

Læs mere her

lego robot robotteknologi efterskole

Robotteknologi

I Robotteknologi går vi legende til faget, hvor vi bygger robotter i LEGO og programmerer dem i blokkodning. Se hvordan din idéer bliver levende for øjne af dig.

Læs mere her

Stil på dit liv

Stil på dit liv er et fag for piger, hvor vi arbejder med velvære og sundhed som overskrift for alt, hvad vi gør. Du bliver både klogere på dig selv og får bedre kontakt til dig selv og til andre.

Læs mere her

Skriv til os

75 75 63 00

Bliv elev på LE