Ud i det fri

Outdoor

Kast dig ud i sjove aktiviteter i naturen

Lystruphave Efterskole – Din outdoor efterskole i Jylland

Klar til vilde naturoplevelser og fællesskab under åben himmel?

Profilfaget outdoor er din billet til et eventyr, hvor vi udforsker alt fra klatring, bålmad til sejlads og søsport. Med Outdoor som profilfag bliver du en del af et pragtfuldt fællesskab, hvor vi sammen trodser al slags vejr og kaster os ud i sjove udendørs naturaktiviteter. Her kan du udfordre dig selv i naturen og samtidig være en del af et hyggeligt og positivt fællesskab.

Du vil blandt andet kunne bygge tømmerflåder, klatre, ro i kajak, samarbejde om at finde vej, overnatte i det fri, fiske, lave lækker mad over bål – og meget mere!

 

 

Outdoor – Udfordr dig selv i Jyllands smukkeste natur

Lystruphave Efterskole ligger midt i Jylland i Silkeborg Kommune, som er Danmarks Outdoor Hovedstad. Det er et fantastisk naturområde, som du vil udforske og blive en del af gennem de mange aktiviteter i profilfaget outdoor.

Om du har været spejder eller gået til FDF siden barndommen, elsker at være aktiv ude eller blot er glad for naturen, så vil outdoor på efterskolen være en fantastisk måde for dig at lære i naturskønne omgivelser.

Kom med og udfordr dig selv i naturlige omgivelser og bliv dygtig til et væld af outdoor discipliner, mens du nyder naturen i fællesskab med andre unge.

Lystruphave Efterskole

Her kan du se vores andre spændende profilfag

design profilfag lystruphave efterskole

Design

I Design bliver du introduceret til en bred vifte af materialer og teknikker indenfor design, håndværk og håndarbejde. Her fører dine designprocesser til unikke kunstværker – som du skaber alene eller sammen med andre!

Læs mere her

idræt sport efterskole jylland

Idræt

Giv den gas i profilfaget idræt, hvor du kan udfordre dig selv med nye sportsgrene og idrætsaktiviteter. Vi lover sjove udfordringer både indendørs og udendørs, hvor du kan finpudse din teknik og lære om taktik.

Læs mere her

Stil på dit liv

Stil på dit liv er et fag for piger, hvor vi arbejder med velvære og sundhed som overskrift for alt, hvad vi gør. Du bliver både klogere på dig selv og får bedre kontakt til dig selv og til andre.

Læs mere her

lego robot robotteknologi efterskole

Robotteknologi

I Robotteknologi går vi legende til faget, hvor vi bygger robotter i LEGO og programmerer dem i blokkodning. Se hvordan din idéer bliver levende for øjne af dig.

Læs mere her

Skriv til os

75 75 63 00

Bliv elev på LE