Byg, kod og få det hele til spille sammen

Robotteknologi

Teknik og LEGO-klodser med dig som builder

Lystruphave Efterskole – Byg og kod så LEGO-klodserne får liv

Teknisk og kreativ
– så er robotteknologi lige dig

I profilfaget robotteknologi leger vi os frem. Vi bygger robotter i LEGO og programmerer dem i blokkodning. Undervisninger er tilpasset, så alle kan være med, uanset hvad du kan i forvejen, og vi har et særligt fokus på at gøre undervisningen spændende og sjov.

Robotteknologi er for dig, der kan lide at bruge din computeren og få kodning til at spille sammen med den virkelige verden.

Kod og byg din egen robot

I robotteknologi vil eleverne lære at blokkode og få LEGO-robotter til at lystre deres kodning. Gennem praktiske øvelser og projekter vil vi lære de grundlæggende principper inden for robotteknologi og udvikle færdigheder i problemløsning, samarbejde og kreativ tænkning.

Robotteknologi er for dig, der kan lide at bruge din computeren og skabe noget helt nyt. Vi arbejder altid sammen på at løse de spændende udfordringer med LEGO-klodserne og bag skærmen.

Altså lige undtagen når vi bygger battle-robotter til vores store dyst, hvor det kun er den bedste robot, der overlever kampen til den sidste LEGO-klods.

Lystruphave Efterskole

Her kan du se vores andre spændende profilfag

design profilfag lystruphave efterskole

Design

I Design bliver du introduceret til en bred vifte af materialer og teknikker indenfor design, håndværk og håndarbejde. Her fører dine designprocesser til unikke kunstværker – som du skaber alene eller sammen med andre!

Læs mere her

idræt sport efterskole jylland

Idræt

Giv den gas i profilfaget idræt, hvor du kan udfordre dig selv med nye sportsgrene og idrætsaktiviteter. Vi lover sjove udfordringer både indendørs og udendørs, hvor du kan finpudse din teknik og lære om taktik.

Læs mere her

Outdoor efterskole jylland klatring

Outdoor

I Outdoor udforsker vi alt fra klatring til bålmad og søsport. Her kan du udfordre dig selv i naturen og samtidig være en del af et hyggeligt og positivt fællesskab.

Læs mere her

Stil på dit liv

Stil på dit liv er et fag for piger, hvor vi arbejder med velvære og sundhed som overskrift for alt, hvad vi gør. Du bliver både klogere på dig selv og får bedre kontakt til dig selv og til andre.

Læs mere her

Skriv til os

75 75 63 00

Bliv elev på LE