Badminton

Efterskole med badminton

Hos Lystruphave Efterskole tilbydes en badmintonlinje som et af vores valgfag. I dette valgfag får du muligheden for at bevæge dig og på samme tid få en masse sjove oplevelser med de andre elever. Vi kommer rundt om alle reglerne i badminton, dyster mod hinanden og har det sjovt. Vores badmintonlinje er for alle niveauer, hvad end du bare vil have det sjovt eller ønsker at blive den næste Viktor Axelsen.

Vælg en efterskole med badmintonlinje

På vores badmintonlinje træner og spiller du sammen med resten af eleverne. Vores dygtige badmintontræner, tager jer igennem reglerne inden for badminton, så du både selv kan spille og følge med i kampene.

På dette valgfag vil du få udviklet dine tekniske færdigheder, få en taktisk forståelse for spillet samt træne din fysiske form, uanset om du er øvet eller nybegynder.

På vores badmintonlinje vil du blandt andet lære:

  • Hvordan du sætter en bane op
  • Regler for spillet
  • De forskellige slag
  • En række teknikker til at presse modstanderen
  • Hvordan man spiller single og double
  • Forskellige badminton-lege, såsom ‘rundt-om-nettet’

Og ellers skal vi have det sjovt og spille en masse badminton.

Har du spørgsmål til vores efterskole med badminton, kan du kontakte os på tlf. +45 75 75 63 00.

badminton idræt

Lystruphave Efterskole har fokus på ordblindhed

Lystruphave Efterskole er for dig som ønsker undervisning med et særligt fokus samt forståelse for ordblindhed. Vi benytter os af LST-teknologi, med det formål at vores elever skal blive superbrugere af de programmer som de må benytte til en FP9 og FP10 afgangseksamen. Læs mere om vores brug af læse- og skriveteknologier her.

Lystruphave Efterskole tilbyder undervisning med et øget fokus for ordblinde- og talvanskeligheder. Du har mulighed for at gå på efterskolen i 8., 9. eller 10. klasse. Mange af vores elever vælger at blive her i to år. Læs mere om Lystruphave Efterskole her.

Skriv til os

75 75 63 00

Bliv elev på LE