Discgolf

Discgolf

Discgolf er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark. På Lystruphave tilbyder vi sportsgrenen som et af vores mange valgfag. Vi har alt udstyret og erfaringen – alt du skal medbringe er dig selv og din motivation.

Er du nysgerrig på hvad discgolf er, kan du læse mere herunder.

Hvad er discgolf

Discgolf spilles ligesom almindelig golf, men med frisbees (discs) og kurve, i stedet for bolde og huller. Discgolf er en sjov og spændende sportsgren, hvor vi kombinerer god træning med aktivitet i naturen.

Vi har en erfaren træner som tager sig godt af jer og sikrer at spillets regler bliver lært godt. Til discgolf vil du lære teknikkerne og de strategier, som der skal til for at du bliver en god og effektiv spiller. Vi vil blandt andet gennemgå og lære:

  • Hvordan du sætte en bane op
  • Gode kasteteknikker
  • Præcision
  • Styrke

Valgfaget i discgolf er både sjovt og udfordrende. Du vil få muligheden for at forbedre dine kasteteknikker, så du i sidste ende kan reducere antallet af kast.

Bliv en erfaren discgolf-spiller

Hvad end du ønsker at blive en mere erfaren spiller eller bare vil lære discgolf at kende, er dette valgfag noget for dig.
Vores underviser er aktiv turneringsspiller og kan hjælpe med at udvikle dine styrke- og kasteteknikker. Der er rig mulighed for at nørde denne sportsgren! Hvis du vil nørde plastik- og disktyper, så er vi også klar til en nørdesnak om hvilken type disc der flyver bedst eller hvilken type plastik der er bedst greb i.

Vi arbejder ligeledes på at etablere en permanent discgolfbane på Lystruphave – men for nu har vi flytbare kurve, som benyttes til at bygge baner med.
I løbet af undervisningen bliver der masser af muligheder for at konkurrere i sportsgrenen og løbende teste jeres færdigheder.

Har du spørgsmål til Lystruphave Efterskole kan du læse mere om os her. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. +45 75 75 63 00.

Skriv til os

75 75 63 00

Bliv elev på LE