Fodbold

Fodbold

Lystruphave Efterskole tilbyder fodbold som valgfag for alle som har lyst til at blive bedre til fodbold eller blot lære sportsgrene at kende. Fodbold er en sjov sportsgren som særligt udfordrer din fysiske kondition. Læs mere om hvad du kan vente dig af vores altid populære valgfag.

Derfor skal du vælge fodbold som valgfag

Valgfaget fodbold er for dig der vil mere end at spille kamp. Vi træner skud, afleveringer, spilsystemer, standardsituationer og meget mere. Vores træner sørger for at du får en god oplevelse og udvikler dine færdigheder på banen, lige meget om du har spillet i mange år eller er nybegynder.

Fodbold er en populær sportsgren, og derfor tilbyder vi også tre forskellige muligheder for at spille fodbold på efterskolen:

  • På vores græsbane i skoven (kaldet Wembley)
  • På vores kunststofbane (kaldet multibanen)
  • I vores indendørs hal

Valgfag i fodbold er en fantastisk måde at lære de andre elever at kende på og få nye venner. Vi sørger for god kampånd og fællesskab omkring holdet. Derfor inviterer vi også løbende andre skoler til at spille venskabskampe med os. Passer det ind i planlægningen, tager vi også hellere end gerne til turneringer.

Vi lægger stor vægt på, at vores elever opfører sig ordentligt, både på og udenfor banen. Derfor opfordrer vi altid til samarbejde, fair play og respekt overfor hinanden og modstanderne.

Lystruphave Efterskole for ordblinde

Hos Lystruphave Efterskole har vi et særligt fokus på elever med vanskeligheder inden for ord- og talblindhed. Det skal være godt at gå i skole, og derfor ved vores lærere også hvad det vil sige at være ordblind eller talblind. Det er vigtigt at du trives godt på Lystruphave, og vi ønsker at give dig den nødvendige selvtillid og de redskaber der skal til, for at du kan klare dig bedst muligt i uddannelsessystemet.
Vi benytter os af LST-teknologi og bestræber os på at vores elever skal blive superbrugere, så de kan benytte sig af hjælpemidlerne til FP9 og FP10 afgangseksamen.

Har du spørgsmål til Lystruphave Efterskole og vores undervisning eller valgfag, kan du altid kontakte os på tlf. +45 75 75 63 00.

fodbold efterskole ordblind

Skriv til os

75 75 63 00

Bliv elev på LE