Lystruphave Efterskole

Glasværksted

Nærvær, læring og nye venner

Besøg os Ledige pladser

Glasværksted

Glasværksted

På lystruphave Efterskole tilbyder vi en lang række forskellige valgfag. På vores glasværksted kan du lære at arbejde med forskellige teknikker og selv producere ting i glas. Læs mere om det spændende og anderledes valgfag herunder.

Hvad lærer man i Glasværkstedet?

På dette valgfag lærer du at arbejde med enkle teknikker i kold-glas (kilnglas). Dette er en teknik inden for glaskunst, hvor man arrangerer glasstykker på en overflade, efter en form eller et mønster. Derefter smeltes det sammen ved hjælp af en lavere temperatur, end man normalt benytter ved glasblæsning.

Denne teknik er super fordelagtig når vi hos Lystruphave gør brug af den på et hobbyplan. Den kræver nemlig mindre specialudstyr og det er nemmere at have eleverne med i værkstedet.

På dette valgfag skal vi producere nogle forskellige ting såsom:

  • Fade
  • Billeder
  • Smykker
  • Dekorationer
  • Skulpturer

Vi starter med at arbejde med vinduesglas og slutter af med bullseye-glas. Bullseye-glas er et populært produkt til brug af glaskunst, da det fås i forskellige farver og stilarter, lige fra klart og farvet, til iriserende og metallisk finish.

Derfor skal du vælge Glasværkstedet som valgfag

Lystruphave Efterskole tilbyder Glasværksted til dig som ønsker at udforske eller arbejde med din kreative side. Det er en fantastisk mulighed for at lære en ny kreativ hobby, som man ikke bare lige får muligheden for derhjemme.

Glasværkstedet giver eleverne muligheden for at arbejde med en række forskellige teknikker, mens de udvikler deres håndværk og finder sig selv en anden form for kreativt fag.

Glasværkstedet er populært blandt mange forskellige typer af vores elever. Valgfaget er nemlig både for dem som finder det interessant at arbejde med den tekniske side af glaskunst, og dem som er mest til den kreative side. Lige meget hvilken tilgang man har til det, giver Glasværkstedet en rig mulighed for at udforske ideer og skabe smukke produkter.

Har du spørgsmål til vores valgfag, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 75 75 63 00.

Skriv til os

75 75 63 00

Bliv elev på LE