Søsport

Lystruphave Efterskole Kajak Valgfag

Lystruphave Efterskole tilbyder kajak og kano som valgfag. Elsker du at bruge tid på vandet eller ønsker du bare at lære det? Så er en efterskole med kajak valgfag lige noget for dig! Læs mere om hvad faget går ud på herunder.

Valgfag i kajak på efterskole Lystruphave

Lystruphave Efterskole er placeret lige ud til Kulsø, hvilket gør det ideelt at tilbyde en række forskellige valgfag med udgangspunkt hertil. Derfor kan du på vores efterskole vælge kajak som valgfag.

Inden vores elever kommer ud i kanoer og kajakker, skal de bestå en mindre svømmeprøve. Svømmeprøven foregår i søen ved skolen, hvor de vil være iført våddragt og redningsvest. Svømmeprøven er både vores og elevernes sikkerhed for at kunne begå sig i vandet.

Undervisning i kajak er en sjov og spændende måde at lære noget nyt på. Vores elever oplever både at få opbygget selvtillid og styrke deres fysiske form. Vores valgfag i kajak kræver ikke at du tidligere har prøvet sportsgrenen. Ligeledes er der også plads til dig som har prøvet det før.

Til dette valgfag i kajak vil eleverne blandt andet lære:

  • Sikkerhed på vandet
  • Lære at bruge det forskellige udstyr
  • Lære at “læse” søen

Ude på vandet vil eleverne træne en række forskellige teknikker såsom:

  • Støttetag
  • Kæntring
  • Grønlændervending
  • Kapkajak

Har du spørgsmål til valgfaget, undervisningen eller sikkerheden, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. +45 75 75 63 00.

Lær kajak på efterskole Lystruphave

Undervisning i kajak er en god mulighed for eleverne at lære at arbejde i team og samarbejde, især i uvante omgivelser. Eleverne får især trænet deres evner indenfor kommunikation samt at hjælpe hinanden når det bliver nødvendigt. Faget formår altid at ruste eleverne særlig godt sammen, og skabe et særligt bånd mellem dem.

Undervisning i kajak er en sjov måde at udfordre sig selv på og på samme tid lære noget nyt. Det er en fantastisk måde at opleve en ny del af naturen og skabe minder for livet.

Skriv til os

75 75 63 00

Bliv elev på LE