X-fit

Valgfag i crossfit på Lystruphave Efterskole

Lystruphave Efterskole tilbyder crossfit som et af vores mange valgfag. Dette valgfag handler om at bevæge og udfordre kroppen, mens vi holder den sund og i form. Træningen foregår udendørs, hvor der tonses og arbejdes med udholdenhed og muskelstyrke.

Læs mere om vores tilbud i valgfag som crossfit efterskole.

Crossfit efterskole

Crossfit er den ultimative træningsform for dem, som vil udfordre og træne deres fysiske form og styrke. Vores valgfag i crossfit er for alle vores elever, hvad end de har prøvet træningen før eller ej.

Det er ikke et krav, at man i forvejen behøver at være i fysisk god form, for at være med til crossfit, blot at man ønsker at udfordre sig selv og flytte ens grænser.

Bliv udfordret med valgfag i crossfit på efterskolen Lystruphave

Vi skal i dette valgfag igennem en lang række forskellige træningsformer inden for crossfit. Eleverne vil blandt andet få kendskab til:

  • Kettlebell-sving
  • Burpees
  • Dødløft
  • Box jumps
  • Lunges

Crossfit øvelserne kombineres ofte i forskellige former for træning såsom WODs (Workout of the Day), AMRAPs (As Many Rounds As Possible) og EMOMs (Every Minute On the Minute).

Undervisningen tilpasses selvfølgelig den enkeltes elevs niveau, så der ikke opstår unødvendige skader. Gennem hele forløbet er der fokus på forbedring af teknik og styrke.

crossfit

crossfit

Efterskole for dig som er ordblind

Lystruphave Efterskole er et tilbud for dig som har brug for et særligt fokus i forbindelse med dine ordblinde- eller talvanskeligheder. Vores lærere har alle ekspertisen og erfaringen til at tage særligt hånd om eventuelle udfordringer. Ligeledes er alle udrustet til at undervise efter LST-teknologi. Vi har fokus på at vores elever skal blive superbrugere af læse- og skriveteknologier samt de hjælpeprogrammer som de må benytte til FP9 og FP10 afgangs eksaminerne.

Læs mere om Lystruphave Efterskole her eller kontakt os på tlf. +45 75 75 63 00.

Skriv til os

75 75 63 00

Bliv elev på LE