Betingelser

Betingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Lystruphave Efterskole. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Lystruphave Efterskole. Lystruphave Efterskole sælger kun varer til personer over 16 år iflg. lovgivningen.

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Lystruphave Efterskole.

Betalingsformer
Lystruphave Efterskole tager i mod betaling fra VISA, VISA-Dankort samt Mastercard

Priser
Alle priser på lystruphave.dk er angivet inklusiv moms. Priserne er dagspriser.
Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer, afgiftsændringer, fejl i priserne på hjemmesiden, udsolgte varer samt udefrakommende forhold, der har indflydelse på priser og levering.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Lystruphave Efterskole anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark. Leveringstiden er 3 dage.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt af Lystruphave Efterskole overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Lystruphave Efterskole, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise,
hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Lystruphave Efterskole.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Lystruphave Efterskole har stillet dig i udsigt.

Fortrydelsesret
Lystruphave Efterskole yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Kontaktinformationer
Lystruphave Efterskole
Lystruphavevej 10
8654 Bryrup

Tlf. 7575 6300
Fax 7575 7758

www.lystruphave.dk
info@lystruphave.dk

CVR 25937295

Skriv til os

75 75 63 00

Bliv elev på LE