Matematik

Matematik efterskole for ordblinde

Matematik er svært for alle, men det betyder ikke at det skal være uoverkommeligt eller fyldt med angst og frustration. På vores matematik efterskole for ordblinde hjælper vi dig med at få bugt med matematikvanskelighederne i et sundt miljø, hvor der er plads til forbedring af alle niveauer.

Matematikvanskeligheder? Vi kan hjælpe! … Så du kan regne den ud!

matematik efterskole for ordblinde - Lystruphave Efterskole

Matematik i Lystruphave efterskole for ordblinde

I matematik inddeler vi klasserne efter niveau. Det betyder, at vi finder en klasse der passer til dig og din matematiske læring, uanset om du er ordblind, talblind, eller hvad du har med i bagagen. Vi udfordrer de traditionelle undervisningsformer og tilbyder nuanceret undervisning for dem, der finder matematikken ekstra udfordrende.

Efterskole med plads til dig og din udvikling

Her på Lystruphave efterskole for ordblinde er der plads til alle. Ikke blot plads til at være med, men plads til at udfolde sig og bevæge sig opad i evner og færdigheder i omgivelser hvor du, dit miljø og din læring er det primære fokus.

Kort sagt kan du være med og lære matematik hos os, uanset hvad dit niveau er på nuværende tidspunkt. Du skal naturligvis være klar til at gøre en stor indsats selv, men vores dygtige matematiklærere hjælper dig med at finde den måde, hvorpå du bedst kan lære matematik på vores efterskole.

Vores matematik mål til din undervisning

Fagligt vil vi i undervisningen have stort fokus på løsning og forståelse af matematiske problemstillinger samt anvendelse af korrekte hjælpemidler.

Vi stiller store krav til undervisningen og din læring, men samtidig skal matematik være overkommeligt. Derfor er vores mål at du, efter endt forløb, vil føle dig tryg ved matematik i dagligdagen og kan være stolt over dine evner og bedrifter. Ingen er tjent godt med at føle sig forladt i undervisningen, og vi følger dig fra starten, så du er klar til at bevæge dig videre i uddannelsessystemet og samfundet.

Skriv til os

75 75 63 00

Bliv elev på LE